Share This:

Termeni de utilizare a website-ului www.yustrans.ro

Site-ul www.yustrans.ro este proprietatea Agentiei de turism Yustans Concept, cu sediul in Tirgu Neamt, Judet Neamt, Romania, Str. Mihail Sadoveanu nr 61. Pe parcursul acestor termeni si conditii acest Site va fi numit “www.yustrans.ro”. Accesand si navigand pe acest Site, se considera ca Utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care Utilizatorul nu este de acord cu unul sau mai multe din punctele prezentate mai jos, nu poate utiliza in niciun fel www.yustrans.ro Navigarea pe Site, logarea, utilizarea serviciilor oferite de site presupune ca Utilizatorul a acceptat termenii si conditiile. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa parasiti acest Site ACUM. Yustrans isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Acces: Acest Site va fi utilizat numai in scopul obtinerii de informatii privind ofertele turistice ale Yustrans, descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervari, suport prin chat, etc. Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

2. Informatiile publicate pe Site: www.iLandscape.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.yustrans.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori, in scopul unei informari corecte.

3. Limitarea raspunderii: Informatiile, aplicatiile, produsele, serviciile continute in acest Site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. www.yustrans.ro nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea, acuratetea, integralitatea, realitatea informatiilor continute in Site si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori sau pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea Site-ului. Informatiile continute in Site nu constituie garantii, consultanta, angajament din partea www.yustrans.ro Informatiile continute in Site pot fi modificate la orice moment fara o notificare prealabila. Yustrans actioneaza si ca agent pentru terti furnizori ca: hoteluri, companii aeriene, companii de rent-a-car, etc. In desfasurarea serviciilor turistice, Yustrans nu raspunde pentru niciunul dintre prestatorii de servicii ale caror servicii le rezerva si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. Este necesar ca Utilizatorul sa verifice cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate. Yustrans nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. Yustrans nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte produse prin Site: utilizarea anevoioasa sau intreruperea utilizarii Site-ului; neafectarea altor sisteme in timpul utilizarii Site-ului; inexistenta pe Site a virusilor sau alte componente care pot afecta Utilizatorul.

4. Drepturile utilizatorului: Utilizatorul www.yustrans.ro are dreptul sa vizualizeze, sa tipareasca si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente in acest site sunt detinute de Yustrans. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Yustrans.

5. Obligatiile Utilizatorului: Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs; aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice; garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs; neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase; interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii; obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.Solicitarile privind folosirea continutului vor fi adresate catre Yustrans la adresa office@yustrans.ro

6. Conditii de rezervare pe www.yustrans.ro: Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia Utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea va fi acceptata, Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare de la www.yustrans.ro. Orice actiuni (rezervari pachete turistice, rezervari sau emitere bilete de avion, rezervari hoteliere, emitere vouchere de calatorie) ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul 10-18, de Luni pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, cu anumite exceptii. Toate serviciile turistice depind de disponibilitatea la Furnizor. Termenii si conditiilor Furnizorilor se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. www.yustrans.ro nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot impune si colecta diferite taxe locale. La momentul navigarii pe Site, Utilizatorul va putea observa referiri la conditiile aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, si va rugam sa luati legatura cu www.yustrans.ro pentru detalii complete.

7. Anulari/Modificari: Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor si ale fiecarui pachet de servicii. In cazul in care Utilizatorul doreste anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea lui de a informa in scris Yustrans. Yustrans nu poate anula/modifica niciun serviciu rezervat/platit daca nu primeste in scris cererea ferma a Utilizatorului. In situatia modificarii/anularii rezervarilor, iLandscape Travel poate percepe anumite taxe care rezulta din aceasta actiune, diferite fata de cele percepute de Furnizor.

8. Plata: Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. Yustrans nu isi asuma obligatia de a emite niciun document de calatorie in cazul in care serviciile nu au fost platite integral. In orice situatie, Utilizatorul este responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice rezervate. Yustrans isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe sau comisioane care pot sa apara la momentul rezervarilor sau intre momentul rezervarii si momentul emiterii documentelor de calatorie.

Termeni si conditii pentru circuitele de grup Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Yustrans nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora. Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Yustrans nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie. Yustrans nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Termene si conditii de plata Daca nu este specifical altfel, se aplica urmatoarele termene de plata: Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor; Pentru serviciile la sol: 40% la confirmarea rezervarii; 60 % cu 45 de zile inainte de plecare; Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii; Plata se poate face in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Conditii de anulare si penalitati Modificarea termenilor si conditiilor Yustrans isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor Yustrans

Legea aplicabila. Litigii Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din, sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instantele judecatoresti competente din Romania.

Copyright Intregul continut al acestui Site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea Yustrans si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Yustrans isi rezerva toate drepturile pentru acest Site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui Site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate. Folosirea fara acordul Yustrans a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conditii de utilizare a Site-ului Yustrans va garanteaza permisiunea de a utiliza acest Site cu respectarea urmatoarelor Conditii de utilizare: Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial; Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a Site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest Site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul Site-ului. Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale Site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale Site-ului sau continutului acestuia. Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din destinatiile in care au calatorit, caz in care acestea devin proprietatea SC Yustrans Concept SRL. Este interzis sa trimiteti materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea in orice fel a legilor romane si internationale. Solicitarile de utilizare/ modificare a continutului Site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail office@yustrans.ro. Site-ul Yustrans sau site-urile conexe acestuia, va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.yustrans.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA ACEST SITE, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.yustrans.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.