Share This:

Inainte de calatorie

Asigurare de calatorie. Protejeaza-ti sanatatea si bunurile optand pentru un pachet complet de asigurare negociat de Yustrans: Asigurare completa pentru vacante in care fiecare detaliu trebuie sa fie perfect; Asigurare economica pentru vacante cu familia; Asigurare „extreme”. Ghiduri turistice. Afla mai multe despre vacanta ta, citind inainte de a pleca in calatorie. Yustrans iti pune la dispozitie materiale informative cu privire la destinatia aleasa. Check In Online

In aeroport

Lounge-uri Aeroport. Incepe vacanta relaxandu-te intr-unul din lounge-urile exclusiviste din aeroport. De multe ori, o calatorie cu avionul implica multe ore de asteptare. O mare parte din aceste lounge-uri oferă spații de ședințe, telefoane, faxuri, acces la internet (în special wireless) cât și alte servicii business. În lounge-uri sunt oferite inclusiv servicii de catering gratuit. Avantajul lounge-urilor consta în spațiile relaxante, ambientale, în care călătorii se pot odihni în cazul așteptării unui avion și pot primi informații de la reprezentanții companiilor aeriene mult mai facil. Parcare Aeroport. Plecati cu avionul de pe Aeroportul Henri Coanda? Acum nu mai trebuie sa platiti o avere pe taxiuri sau sa va chinuiti cu bagajele prin mijloacele de transport in comun, pentru ca exista Park & Fly. Va asiguram servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul Henri Coanda. Transferul la aeroport este gratuit iar dumneavoastra puteti pleca linistit in calatoria de afaceri sau in concediu, pentru ca masina este in siguranta. Hoteluri Aeroport. In cazul in care ai un zbor foarte devreme dimineata sau pur si simplu vrei sa eviti stresul legat de ajungerea in timp util la aeroport, in timpul orelor de trafic, iti stam la dispozitie cu sugestii privind cazarea in hoteluri din imediata apropiere a aeroportului.

In timpul vacantei

Transferuri aeroport. Indiferent ca vei avea nevoie de un simplu transfer de la aeroport la hotel sau de un transfer privat cu sofer la dispozitie, vom gasi varianta care sa iti ofere un prim contact pozitiv, cu destinatia de vacanta. Excursii. Consulta oferta Yustrans cu privire la activitatile optionale de care te poti bucura in destinatia aleasa. Fie ca esti pasionat de sporturi extreme, circuite culturale sau vrei pur si simplu o vacanta de relaxare, te vom consilia in detaliu pentru a avea o vacanta perfecta. Rent a car.

Traieste-ti vacanta asa cum vrei si bucura-te de libertatea de la merge unde vrei, cand vrei, cu propria masina! Solicita oferta reprezentantilor Yustrans.